با سلام و عرض خیر مقدم به شما دوستان عزیز

در صورت بروز هرگونه مشکل در دانلود و نیاز به آموزش
و ... حتما با ما در تلگرام در تماس باشید و اگر عجله دارید و
برای رسیدن سریع به جواب سوال هایتان قبل از تماس در تلگرام
ما را با یک پیامک با خبر سازید
شناسه پاسخگویی تلگرام afmsoftir@
خواهشا فقط پیام
با تشکر و احترامات فراوان مدیریت کل سایت
علی فتحی
آخرین ارسالی های انجمن
بزودی در این سایت فایلهای فلش انواع تبلت و گوشی و پایان نامه و ... برای فروش گذاشته خواهد شد.
آموزش ها رایگان خواهد بود
منتظر بمانید و عذرخواهی ما را پذیرا باشید

دانلود رام تبلت A13 INET 86VE REV02 Zeng gc 2013-07-11
درگاه پرداخت جدید و دانلود آنی فایل https://zarinp.al/8921

کانال رسمی دکتر علی شریعتی
ناب ترین سخنرانی ها و فیلم ها و پیام ها و کتاب ها از رسمی ترین منابع
🌷🌷🌹🌹🌺🌹🌹🌷🌷
هر شب یک داستان
حامی کانال https://t.me/dr_ali_shariati_channell
آی دی خادم کانال AyGin20@
در صورت مشاهده مطالب غیر مستند و جعلی
با آی دی مدیر تماس حاصل فرمایید
https://t.me/dr_ali_shariati_channell
https://t.me/dr_ali_shariati_channell

سایت شرکت AFM Soft Co هر روز بروز رسانی می شود
به دلیل مشکلات سایت جهان پی خریدها با اختلال روبه رو شده
و این سایت فیلتر شده و باید برای خرید از فیلترشکن
استفاده شود.
به این دلیل شرکت تمامی رامها را بر روی
زرین پال یا پی لاین قرار می دهد.
از صبر و شکیبایی شما دوستان عزیز کمال تشکر را داریم.

دانلود فایل فلش تبلت دیمو 500 DIMO500 svdf
دانلود فایل فلش تبلت دیمو 500 DIMO500 svdf

دانلود فایل فلش تبلت دیمو500 DIMO500
تبلت دیمو 500 دارای سه رام متفاوت هستش که سری قدیم این تبلت ها با سری جدید آن ها فایل فلش متفاوتی دارن
و همچنین مدل دوربین نقش مهمی در انتخاب فایل فلش برای این تبلت داره و در ادامه راهنمای انتخاب فایل ها را به
دقت مطالعه کنید و همچنین توجه کنید که از این فایل ها فقط برای دیمو 500 استفاده کنید و نه هیچ مدل دیگری.
علل خصوص 500 اس .
تبلت دیمو 500 دو نوع برد دارد. along و forfun که از این دو مدل برد آنهایی که برد forfun دارند کلا یک نوع فایل فلش دارند
و آنهایی که برد along دارند دو نوع بر اساس مدل دوربینی که روی آنها قرار دارد. مدل دوربین یا kyt است و یا svdf .
پس برای فلش کردن:
ابتدا قاب پشت را باز کنید
سپس نوع برد را مشخص کنید
اگر برد along بود فلت دوربین را جدا کنید تا مشخص شود نوشته ی روی دوربین که مدل ان است چیست
در نهایت اقدام به فلش کنید
و همتون رو به دست خدا می سپارم


۵ روش برای نصب درایور ها
پس از نصب ویندوز بر روی لپ تاپ یا PC یکی از دغدغه های اصلی کاربران نصب درایور ها یا همان راه اندازها هستند اما در واقع اگر شیوه نصب درایور ها را بدانید نصب درایور ها چیزی نیست جز چند کلیک ساده نیست ما در این مقاله سعی میکنیم شما را با ۵ روش مختلف و کارآمد از نصب Driver ها آشنا کنیم.
درایور چیست؟
به گزارش لپ تاپ مدیا Driver یا راه انداز در واقع نرم افزاری است که اطلاعات خاصی را از چگونگی کارکرد و مدیریت قطعات در اختیار سیستم عامل قرار میدهد تا سیستم عامل مدیریت بهینه ای بر سخت افزار داشته باشد. در واقع درایور ها یک رابط میان سخت افزار و سیستم عامل است که به برنامه ها اجازه استفاده از سخت افزار را میدهد.
چند نکته مهم:
امروزه اکثر سیستم عامل ها به خصوص لینوکس و ویندوز ۷ و ۸ اکثر داریور های سیستم را بصورت خودکار شناسایی و نصب مینمایند اما توصیه میکنیم برای هر بهتر کار کردن سیستم یکبار دیگر تمام درایور ها را بصورت دستی نصب نمایید.
برای نصب درایور ها در لپ تاپ ها توصیه میکنیم درایورهای رائه شده از طرف سازنده را نصب نمایید بطور مثال اگر پردازشگر گرافیکی شما از کمپانی انویدیا است بهتر است به جای مراجعه به وبسایت انویدیا به وبسایت رسمی سازنده لپ تاپ مراجه نمایید چرا که گاهی اوقات سازندگان لپ تاپ در برخی از قسمت های درایور های تغییراتی را برای بهبود عملکرد قطعه اعمال میکنند.
نکته مهمی که در نصب درایور ها وجود دارد همخوانی کامل درایور ها با سیستم عامل و ورژن سیستم عامل است(۳۲ یا ۶۴ بیتی). برای اطلاع از نسخه سیستم عامل نصب شده بر روی دستگاه خود میتوانید با راست کلیک بر روی My Computer و یا This PC در ویندوز ۸.۱ و انتخاب گزینه Properties همانند شکل بالا مشخصات سیستم عامل نصب شد را مشاهده نمایید.
برای مشاهده وضعیت درایور ها اعم از نصب شده ها یا درایور های غیر فعال میتوانید با راست کلیک بر روی My Computer و انتخاب گزینه Manage از ستون سمت چپ گزینه Device Manger را انتخاب نمایید. در این بخش درایور های نصب نشده و یا غیر فعال با علامت ضربدر قرمز رنگ و درایور هایی که نیاز به نصب درایور دارند و یا ناقص نصب شده اند و با مثلث زرد رنگ مشخص میشوند.
حال پس از ارائه یک سری توضیحات ابتدایی در مورد درایور ها به موضوع اصلی مقاله یعنی نحوه نصب درایور ها میپردازیم.
روش اول: درایور های همراه دستگاه
اولین و البته بهترین و بی دردسر ترین روش برای نصب درایور ها، نصب از طریق DVD های همراه محصولات است. امروزه اکثر کمپانی های سازنده لپ تاپ ها و قطعات سخت افزاری بهمراه محصولات خود یک دیسک حاوی درایور ها هم به کاربر میدهند که متاسفانه امروزه شاهد هستیم وارد کنندگان لپ تاپ برای افزایش سود DVD درایور ها را همراه محصولات خود عرضه نمیکنند. در قطعات سخت افزاری سیستم های خانگی معمولا همراه هر قطعه یک دیسک حاوی درایور های آن قطعه عرضه میشود بعنوان مثال همراه گرافیک یک DVD حامل درایور کارت گرافیک مربوطه و همراه مادربرد یک DVD حاوی راه اندازه های مادربرد وجود دارد.
اما در لپ تاپ ها DVD موجود در جعبه محصول حاوی تمام درایور های بخش های مختلف سخت افزاری اعم از مادربرد، گرافیک، بلوتوث، وای فای و… است. برای نصب درایور ها ابتدا توجه نمایید که نسخه درایور ها با سیستم عامل دستگاه همخوانی کامل را داشته باشد و برای نصب درایور ها هم در برخی موارد با توجه به کمپانی سازنده نیاز است تا کاربر به صورت دستی تک تک درایور ها را نصب نماید و در سایر موراد با کلیک بر روی DVD وارد محیط اتوران شده و تمام درایور ها بصورت خودکار نصب میشود.
البته در برخی لپ تاپ ها که به صورت پیش فرض با ویندوز اورجینال عرضه میشوند سازندگان درایور های مربوطه را در یکی از پارتیشن های هارد دیسک کپی میکنند که توصیه میکنیم حتما یک بکاپ از ویندوز اورجینال و درایور ها تهیه نمایید.
روش دوم: مراجعه به وبسایت و دانلود درایور ها
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که در جعبه محصول DVD درایور ها را نیافتید یا نسخه درایور های همراه محصول با سیستم عامل شما همخوانی ندارد بهترین کار مراجعه به وبسایت سازنده و دانلود درایور ها است همچنین با این کار میتوانید آخرین نسخه درایور ها منتشر شده میتوانید دسترسی پیدا کنید.
عموما اکثر تولید کنندگان در قسمت Support وبسایت خود علاوه بر قرار دادن درایور های مربوط به سیستم عامل های متفاوت، آخرین نسخه از درایور ها و آپدیت های منتشر شده را هم عرضه میکنند. تنها عیب این روش حجم بالای درایور ها با توجه به محدودیت های پهنای باند در کشور است چرا که بطور میانگین درایور های کامل یک لپ تاپ حجمی در حدود ۲ الی ۴ گیگابایت دارد.
روش سوم: دیوایس منیجر
برای نصب درایور ها از طریق دیوایس منیجر میتوانید همان طور که پیش تر ذکر شد با راست کلیک بر روی My Computer یا This PC گزینه Mange را انتخاب کنید و سپس به قسمت Device Manger بروید با راست کلیک بر روی هر درایور و انتخاب گزینه Update Driver Software … را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه Search automatically for update driver software سیستم عامل بطور خودکار کامپیوتر و اینترنت را برای پیدا کردن درایور ها جستجو میکند اگر به اینترنت متصل باشید به احتمال زیاد با این روش میتوانید درایور ها را نصب کنید اما برای دانلود درایور ها روش دوم گزینه مطمئن تر و مناسب تری میباشد.
روش چهارم: مجموعه درایور های موجود در بازار
یک روش آسان دیگر نصب از طریق All Driver های موجود در بازار است. این مجموعه ها که معمولا حجمی در حدود ۴ تا ۷ گیگ دارند حاوی اکثر درایور های رایج دستگاه ها هستند و با استفاده از محیط نصب آسان به راحتی تمام درایور های دستگاه را بطور خودکار شناسایی و نصب مینمایند.
اکثر این مجموعه داریور ها همان نرم افزار معروف Driver Pack Soulution هستند که برای نصب درایور ها با انتخاب گزینه Setting و سپس گزینه Expert Mode میتوانید تمام درایور هایی که نیاز به نصب یا به روز رسانی دارند را مشاهده کنید و سپس با انتخاب گزینه Select All و سپس Install تمام درایور ها بصورت خودکار نصب میشوند.
با این حال اگر دستگاه شما خیلی جدید و یا خیلی قدیمی باشد این نرم افزار توانایی نصب درایور ها را ندارد و تنها گزینه دانلود از طریق اینترنت را به کاربر پیشنهاد میدهد و همچنین معمولا این مجموعه درایور ها توانایی نصب درایور های خاصی مانند نرم افزار های مدیریت انرژی، حسگر اثر انگشت، قابلیت های چند لمسی و… را ندارد.
در کل توصیه میکنیم از این مجموعه نرم افزاری ها برای نصب درایور ها بخصوص در لپ تاپ ها استفاده نکنید و الا باید منتظر عواقبی همچون هنگ کردن سیستم عامل، کند شدن سرعت دستگاه، عدم روشن شدن دستگاه پس از Sleep کردن و… باشید.
روش پنجم: نرم افزار های مدیریت درایور
آخرین روش معرفی شده مربوط به نصب از طریق نرم افزار های مربوط به مدیریت و شناسایی درایور ها است. این نرم افزار ها که تعدادشان هم کم نیست میتوانند با شناسایی قطعات موجود در سیستم و جستجو در دیتابیس خود از طریق اینترنت درایور ها را نصب نمایند. همچنین برخی از این نرم افزار های امکانات دیگری همچون تهیه نسخه پشتیبان از درایور ها، خروجی گرفتن از درایور های از پیش نصب شده و به روز رسانی درایور ها را هم در خود دارند.
از معروف ترین نرم افزار های موجود در این زمینه میتوان به IObit Driver Booster , Driver Pack Soulution , Driver Genius و Driver Robot اشاره کرد.
سخن پایانی
در پایان توصیه میکنیم همیشه برای نصب درایور های سیستم خود از طریق DVD های موجود همراه محصول و یا دانلود از طریق وبسایت رسمی سازنده محصول اقدام نمایید تا درگیر مشکات احتمالی بعدی نشوید و بهتر است هر چند وقت یکبار درایور های آپدیت شده بخصوص در بخش گرافیک را از سایت سازنده دستگاه دانلود و نصب نمایید.

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز در مجموعه بزرگ سایت ائلشن * ایلشن * مراغه آنلاین

خوب همونطور که میدونید شاید کسانی باشند که تبلت چینی به دلیل ارزان بودن قیمتشون میگیرند ولی بعد از یه مدت با مشکلاتی روبه رو میشوند که مجبور به فلش تبلت خود میشوند
شاید سایت های زیادی رو دنبال همچنین نرم افزار های برای فلش تبلت جستجو کردید اما ما امروز کار را برای شما فوق العاده آسان کردیم
کافیست نرم افزار زیر را دانلود و توضیحات رو گام به گام انجام بدهید
ابتدا فایل های زیر رو دانلود کنید ( فایل هارو تست نکردم )
Livesuite - A10 Firmware Flashing Utility
LiveSuitPack v1.07 USB drivers
لازم به ذکر هست که خود نرم افزار توضیحاتی رو هم میده
یه آموزش هم هست که مربوط به تبلت های وین تاچ هست
این آموزش رو از سایت کاشان جی اس ام گرفتم
آموزش مربوط به تبلت های وین تاچ :
لوازم مورد نیاز :
- کابل USB
- کامپیوتر با سیستم عامل ترجیحا" سون ۷
- نرم افزار فریم ورد دستگاه مربوطه
- نرم افزار LiveSuit نسخه جدید
ابتدا از اطلاعات و برنامه های موجود در تبلت پشتیبان تهیه کرده زیرا تمامی اطلاعات روی دستگاه پاک خواهد شد
برنامه و فایل های ایمیج را بروی کامپیوتر خودتان منتقل کنید
1- دکمه پاور دستگاه را به مدت ۳۰ ثانیه نگه می داریم تا دستگاه کامل خاموش شود سپس دکمه را آزاد می کنیم
۲- کابل یو اس بی را به کامپیوتر وصل می کنیم
۳- برنامه livesuit را اجرا می کنیم و فایل ایمیج فریم ویر " با توجه به مدل دستگاه فایل با پسوند img " را انتخاب می کنیم
۴- دکمه ولوم پایین را نگه می داریم و کابل یو اس بی را به دستگاه متصل می کنیم
۵- سپس همچنان که دکمه ولوم را نگه داشته ایم ۱۰ باری دکمه پاور را می زنیم تا منوی آپدیت شدن ظاهر شود
۶- سپس دکمه را آزاد می کنیم و ادامه آپدیت را روی Yes کلیک می کنیم , و مننظر بمانید تا پیام Success نمایش داده شود
۷- برخی مواقع دستگاه اتوماتیک روشن می شود اگر روشن نشد خودتان روشن کنید و تست نمائید
در صورتیکه پیامی مبنی بر نشناختن فایل داده شد نام فایل را تغییر دهید و مطمئن باشید که در یک فولدر فارسی نباشد و سپس مراحل را تکرار کنید
دوستان لطفا تست کنن و نتیجه رو اعلام کنند

دانلود فایل فلش تبلت چینی elink-mz706-d3_v2 از ایلشن

فایل کمیاب و تست شده f761s-mainboard-v2.0.0 gt 818

دانلود فایل فریمور تبلت چینی T900_a23

فایل فلش A13 Mainbord F761S- V2.0.0 TOPWISE
ويدئوهاي علي فتحي در آپارات